Ny bok av J.K. Rowling på gång (ja, ni läste rätt!)

Säger ett stort tack till med näsan i en bok som tipsade om att Rowling kommer släppa en helt ny bok den 27 september! Boken heter The Casual Vacancy och beskrivs som en svart komedi, inga trollkarlar i sikte här alltså. Jag är supernyfiken och kommer förstås kasta mig över förhandsbeställningsknappen så fort den dyker upp på närmsta inköpsställe (det är alltså samma helg som Bokmässan och därmed samma helg som mitt nästan årslånga köpstopp tar slut – yey!)

Läs mer i DN här och på förlagets hemsida här.

21 reaktioner på ”Ny bok av J.K. Rowling på gång (ja, ni läste rätt!)

 1. Vad otäckt med hjärnskakn. var rädd om dig för det är inte o leka med för det vet jag sen jag fick en fotbolli bakhuvudet som 14-åring o hade tal o minnesbesvär.

  Men jag tycker också att det ska bli spännande med en ny Rowling eftersom jag har Potternördiga barn som växte upp med honom (har gjort några inlägg om det…<;p). Och jag är helt övertygad att hon fick min äldste att läsa så pass bra att han idag kan plugga på KTH fast han knappt kunde läsa Bertböckerna själv innan hennes böcker kom som han sen sträckläste!

  Kramis ifrån en Pockethexa som börjar att få tillbaks "livet" efter ett dubbelt smärtskov nu under feb-apr. ha det bra o var rädd om dig tills vi ses på mässan i år igen!? (vi måste väl ha återföreningsträff vi gamla ambassadörer o "hänga" i bloggrummet igen eftersom det är öppet för alla bloggare, eller hur?!)

 2. Vad otäckt med hjärnskakn. var rädd om dig för det är inte o leka med för det vet jag sen jag fick en fotbolli bakhuvudet som 14-åring o hade tal o minnesbesvär.

  Men jag tycker också att det ska bli spännande med en ny Rowling eftersom jag har Potternördiga barn som växte upp med honom (har gjort några inlägg om det…<;p). Och jag är helt övertygad att hon fick min äldste att läsa så pass bra att han idag kan plugga på KTH fast han knappt kunde läsa Bertböckerna själv innan hennes böcker kom som han sen sträckläste!

  Kramis ifrån en Pockethexa som börjar att få tillbaks "livet" efter ett dubbelt smärtskov nu under feb-apr. ha det bra o var rädd om dig tills vi ses på mässan i år igen!? (vi måste väl ha återföreningsträff vi gamla ambassadörer o "hänga" i bloggrummet igen eftersom det är öppet för alla bloggare, eller hur?!)

 3. Svart komedi låter intressant. Även i HP-böckerna förekommer det ju sådana undertoner, så jag tror att det är en genre som Rowling kan briljera i. 🙂 Själv hörde jag rykten om att hennes nästa bok skulle bli en deckare, så jag, som inte gillar polisutredningar, är lättad över att det blev något annat. 😀

 4. Svart komedi låter intressant. Även i HP-böckerna förekommer det ju sådana undertoner, så jag tror att det är en genre som Rowling kan briljera i. 🙂 Själv hörde jag rykten om att hennes nästa bok skulle bli en deckare, så jag, som inte gillar polisutredningar, är lättad över att det blev något annat. 😀

  1. Visst gör det! Jag tycker det är jättespännande, försöker att inte ha för höga förväntningar men det är svårt att låta bli 🙂

 5. Spännande. Läste även att hon kommer att skriva en översiktsbok med allt man kan tänkas vilja veta om Harry Potters värld och karaktärer. 🙂

 6. Spännande. Läste även att hon kommer att skriva en översiktsbok med allt man kan tänkas vilja veta om Harry Potters värld och karaktärer. 🙂

 7. Det ser jag fram emot jättemycket. Det kommer bli spännande att se vad det är J. K. Rowling har att bjuda på efter genomslaget med ”Harry Potter”.

 8. Det ser jag fram emot jättemycket. Det kommer bli spännande att se vad det är J. K. Rowling har att bjuda på efter genomslaget med ”Harry Potter”.

Kommentera