Nyårsboklöften uppfyllda: check!

Under årets första skälvande dag lovade jag dyrt och heligt att läsa hyllvärmare, mytserieböcker och Nordisk litteratur. Eftersom jag hittills läst två hyllvärmare, en mytseriebok och två böcker av Nordiska författare tänkte jag nu ge mig på det sista boklöftet:

Att främst läsa det jag har lust med.

Dan Simmons Children of the night har legat på mitt sängbord och väntat sedan min skräckbokbeställning i Oktober. Jag har sett fram emot att läsa den länge men jag har sparat på den och klappat på den lite ibland – sådär som boknördar gör. Men nu är det äntligen dags! Ganska passande med tanke på att den utspelar sig i Rumänien och det nyligen annonserades att just Rumänien hamnar i fokus på Bokmässan 2013.

Om det inte blir några uppdateringar här de närmaste dagarna vet ni alltså varför.

0 reaktioner på ”Nyårsboklöften uppfyllda: check!

Kommentera

Nyårsboklöften uppfyllda: check!

Under årets första skälvande dag lovade jag dyrt och heligt att läsa hyllvärmare, mytserieböcker och Nordisk litteratur. Eftersom jag hittills läst två hyllvärmare, en mytseriebok och två böcker av Nordiska författare tänkte jag nu ge mig på det sista boklöftet:

Att främst läsa det jag har lust med.

Dan Simmons Children of the night har legat på mitt sängbord och väntat sedan min skräckbokbeställning i Oktober. Jag har sett fram emot att läsa den länge men jag har sparat på den och klappat på den lite ibland – sådär som boknördar gör. Men nu är det äntligen dags! Ganska passande med tanke på att den utspelar sig i Rumänien och det nyligen annonserades att just Rumänien hamnar i fokus på Bokmässan 2013.

Om det inte blir några uppdateringar här de närmaste dagarna vet ni alltså varför.

4 reaktioner på ”Nyårsboklöften uppfyllda: check!

Kommentera