Och så var det igång igen!

Idag fick mitt sommarlov ett abrupt slut – man kan väl säga att det var kort men bra och innehöll både besök på ett 40- årskalas, gräsklippning och en hel del sommarläsning på altanen. Jag insåg dock att någonting behövdes göras när min sommarlovslediga hjärna i brist på mer spännande händelser börjat planera tvätt, tandborstnogrann skurning av badrummet och allehanda sorteringsaktiviteter.

Så kunde vi ju inte ha det. Min dag idag har således tillbringats framför datorn – och inte, som de senaste dagarna, med att kolla på serier av skiftande innehåll och kvalitetsgrad. Istället har jag registrerat mig, lånat böcker, försökt sortera ut uppgifter i kalendern och, inte minst, försökt få överblick i två olika lärplattformar. Jag ska läsa två sommarkurser i år, på två olika universitet och att försöka sätta sig in i båda samtidigt visade sig vara lite förvirrande.

Nåväl. Jag tror båda blir spännande och som tur är ligger ämnena så pass långt ifrån varandra (Fantasylitteratur och Användarcentrerad systemutveckling) att någon uppgiftsinlämningsbeblandning väl inte ska vara nödvändig.

Men man vet ju aldrig. Vad har du gjort i veckan?

1 reaktion på ”Och så var det igång igen!

Kommentera