Omorganisation pågår..

Det här med sortering av bokhyllor är ett evigt problem. Jag har inte särskilt mycket böcker i min lägenhet här hemma i Östersund, de flesta ligger i lådor i mormors källare i Växjö och resten tar upp mammas förråd, också i Växjö. Problemet är att resten av mina bokhyllor är också i Växjö och de är inte lika (lätta) att kånka på tåget som ett lass böcker. Ibland önskar jag att jag hade kunnat trolla…

Hur som helst måste jag flytta en del böcker in i den redan fulla bokhyllan från de bokhögar som ligger på min byrå eftersom Rambo (min pojkväns fisk – i ental, de andra har trillat av pinn) och hans akvarium ska bo hos mig i fyra månader. Jag kan tänka mig att min katt kommer tycka det är himla kul! Jag är rädd för att Rambo riskerar att bli middag men jag får väl tejpa fast locket på någon vänster.

Så här ser mina bokhyllor ut just nu.

Jag kommer förvisso få en hel del plats över ovanpå den ena hyllan när jag får tummen ur och skickar tillbaka Tellas Isfolket- böcker till henne. Helt ärligt så ligger de mest och lockar till en omläsning just nu. Först hade jag inte tänkt köpa dem eftersom 47 böcker blir ganska dyrt, men om man beställer två i månaden eller så, så tänker jag mig att det inte blir så farligt!

Jag kommer aldrig kunna hålla mig till två i månaden. Självbedrägeri, visst är det härligt?

0 reaktioner på ”Omorganisation pågår..

  1. Du har exakt lika många hyllor som jag har…problemet är detsamma här hemma – var ska jag ställa/lägga alla böcker?
    Sen var det ju en viss person som tyckte att jag skulle sälja alla böcker jag redan hade läst. Va???
    Knäppis…
    Å apropå att beställa två/månad så tror jag man kan prenumerera på dem…

Kommentera