På läsfronten föga nytt

Den senaste tiden har varit något kaotisk för min del och jag har inte alls haft tid att blogga. Jag har tillbringat veckan med att packa ner mina böcker och ställa undan dem i förrådet (snyft!), flyttat större delen av mina saker hem till min kärlek, städat ur min lägenhet och sökt med ljus och lykta efter boende i Umeå. Igår lämnade jag nyckeln till min fina lilla lägenhet till min andrahandshyresgäst och fick dessutom boendefrågan löst. Så nu ska det bli ändring på veckans bloggtorka! 

Jag har inte heller hunnit läsa något i veckan, jag har lagt Korståg på tillfällig is och har sen i fredags bara läst Vattenänglar. Gårdagen innebar en tur till biblioteket och kopierande av kontrakt och jag kunde självklart inte gå därifrån utan en bok (duh). Jag var verkligen inte på humör för något svårt och tungt och plockade med mig en av de böcker jag tänkt läsa i evigheter men aldrig tagit mig tid till – Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld. En ungdomsbok känns alldeles perfekt just nu! Den åker med till stugan i helgen, tillsammans med Korståg och Rekviem som är de två sista delarna i Robyn Youngs tempelriddare-trilogi. Det ska bli alldeles underbart att kunna slappna av och läsa och veta att flyttstädning är klart, uthyrning är klart och boende är klart!

I eftermiddag kommer en recension av Vattenänglar, i helgen blir det en något försenad tematrio och bokstaven W i alfabetsutmaningen. Häng med!

2 reaktioner på ”På läsfronten föga nytt

  1. Jag vet precis hur du känner dig. Jag har i och för sig haft tid att läsa då vi har varit TV och internetlösa men skriva har det inte blivit av. Sen har jag så fina böcker som väntar på mig just nu att jag vill göra allt på samma gång. SKriva, läsa böcker, läsa bloggar. Jag ligger så långt efter. Suck!
    Och du, är säker på att du kommer älska ditt nya boende, plugg och allt!

    1. Jag ligger också långt efter, med bloggläsandet framför allt! Åh vad söt du är, hoppas också det blir bra 🙂 och att allt går bra med er flytt, spökhus och allt 😉

Kommentera