På tal om förhandshajp och höga förväntningar…

Det är inte bara nya böcker som dimper ner hos min under våren, också The Arks nya skiva In full regalia släpps 26 april och den längtar jag som en tokig efter. Visserligen är jag inte sådär överförtjust i nya singeln Superstar men det som de spelade i dokumentären om Ola Salo på tvåan för ett tag sedan lät riktigt The Ark- rockigt och bra. Dessutom har ingen av mina favoritlåtar med The Ark lyckats bli någon singel (förutom It takes a fool to remain sane men den är ju nästan ett specialfall), så jag hoppas fortfarande mycket på skivan.

Roligt är också att videon till Superstar påminner lite grann om den till It takes a fool to remain sane. I övrigt inga likheter, Superstar låter mycket mer som stilen från det tredje studioalbumet, State of The Ark, än någonting annat. Mina favoritalbum är det första – We are the Ark – samt det fjärde och senaste – Prayer for the Weekend.

I övrigt fick jag hem Lilla Stjärna och Betrayed igår. De, och Vi måste prata om Kevin följer med mig på skidsemestern imorgon. Om jag inte hunnit läsa ut Lilla Stjärna innan dess, i och för sig. Risken finns, för bra är den än så länge. Så där rysligt, ruskigt bra.

0 reaktioner på ”På tal om förhandshajp och höga förväntningar…

Kommentera