Perfekt timing!

I eftermiddag åker vi ut till sommarstugan igen, i alldeles rätt tid fick jag till min stora lycka igår två sms – ett från posten som talade om att jag kunde hämta ut Konsten att vara kvinna på Ica (tack Bonnier!) och ett från bibblan som sa att mitt inköpsförslag Mudbound väntade på mig i hyllan. Säga vad man vill om vårt lilla bibliotek men snabba på att köpa in förslag är de! Jag skickade in Mudbound som förslag några dagar efter att ha läst Bokmilaskogens recension och en vecka senare – voilà!

De här två böckerna plus Wolf Hall följer alltså med mig till stugan. Jag har så höga förväntningar att jag nästan är lite rädd för att de inte går att leva upp till.

Vad läser du i helgen?

10 reaktioner på ”Perfekt timing!

  1. Jag har nu börjat läsa den andra delen i ”Fem pärlor till Jungfruns krona” serien av Maria Gustavsdotter. ”Hustrun” heter den. Dessutom läser jag en faktabok, som heter ”Atlas över världens religioner”.

  2. Ha det så härligt 🙂 Här är det lite ambivalent i läsningen just nu för läser både Snömannen av Nesbo och har inte läst ut The Historian än men vill helst läsa King istället. Så har inte bestämt mig för vad jag ska göra hehe. Funderar nu på att läsa dilemmat med att köpa in IT imorgon. Då har jag i alla fall något att göra ett tag 😛

Kommentera