Postapokalyps- och dystopihelg deluxe

I helgen har jag verkligen fått kämpa för att behålla fokus på kurslitteraturen, på soffbordet ligger nämligen Justin Cronins The Twelve och lockar (skriker) på mig. Jag har läst ungefär 400 sidor än så länge och jag gillar verkligen!

Dessutom väntade ett överraskningspaket på mig när jag kom hem till Östersund i torsdags – första delen i en dystopisk science-fiction trilogi, Divergent (Tack Modernista!) Jag blev verkligt lockad, tänkte börja med den ikväll.

Post-apokalyps (eller apokalyps kanske, vad kallar ni Justin Cronins mastodonttrilogi?) och dystopi en salig blandning alltså och ute skiner solen. Nåja.

Lika som bär?

Jag ligger fortfarande milsvis efter med recenserandet men i eftermiddag kommer en lyrisk recension av Coraline som jag läste för vad som känns som evigheter sen men i faktiskt tid är ungefär en månad.

Vad gör ni idag?

2 reaktioner på ”Postapokalyps- och dystopihelg deluxe

Kommentera