Hipp hipp hurra!

25-års-present från min syster. Hon hade packat in Kelly Links Pretty Monsters tillsammans med vårgröna muggar, grön lykta och ljus, grön vas med söta plastblommor, limeflingsalt och chokladte. Jodå, min syster känner mig. Väl. I övrigt fick jag väldigt mycket böcker (surprise, surprise!) När man är bokmal och öppnar en present med en bok i får man alltid lite ängsliga blickar, ”jag hoppas du tycker om den…”, lite sådär. Hallå? Det är bok! Klart jag tycker om den! Jag har tydligen lyckats tjata ganska mycket om favoritgenrer och författare inför vänner och bekanta för alla böcker jag fick var sådana jag ville läsa. Min läshög är just nu väldigt stor och härlig. Dessutom fick jag en bok jag förvisso läst, men ändå blev glad över. En förstaupplaga av Sagan av ringen som min far ”råkat snubbla över”. Varför råkar inte jag snubbla över sådana böcker oftare? Den enda förstaupplaga jag hittat för en någorlunda billig penning var när jag rotat runt i en antikvariatlåda på Bokmässan i x antal minuter.

Jag gillar att fylla tjugofem. Jag tror jag ska göra det nästa år också.

0 reaktioner på ”Hipp hipp hurra!

  1. Det är ju en toppenpresent att få böcker!!! Men jag känner att det aldrig är någon som ens vågar chansa på att köpa en bok!!! Hallå, man kan väl byta i värsta fall?!?

    1. Nä, ibland är det så också. Man får säga åt nära och kära att en chansning funkar och i värsta fall får man ju byta 😉

Kommentera