Rapport från en väldigt snorig bloggambassadör

Jag har varit förkyld i veckan men det var så lite så strunt i det tänkte jag, men lagom tills jag kom till hotellet efter en tur med nattåget hade jag fått halsont och feber i bagaget. Jag vill ju inte gärna ge de andra bloggambassadörerna några sjukligheter men feber och halsont har jag botat med alvedon och två hinkar te med socker och grädde flera gånger förut, så efter några timmars vila på hotellrummet får vi helt enkelt se om jag stupar eller orkar med helgen. Jag vill inte åka hem, för vi har ett jättespännande program framför oss och om knappa timmen ska vi ses för första gången. Vi får se hur det går!

Och ni vet väl att bokmässan har ett community där vi är inne och diskuterar i stort sett varje dag? Gå med du också!

0 reaktioner på ”Rapport från en väldigt snorig bloggambassadör

Kommentera