Reselektyr

Jag ska ut och resa – igen. Inte så långt den här gången, men ändå. Det blir 100 (ynka) mil ner till släkten i Småland, förhoppningsvis får jag lite finare vårväder än vi har i Östersund just nu.

Jag ska vara borta en vecka, och vanligtvis brukar det betyda att minst tre böcker får sällskapa mig. Den här gången tror jag det räcker med en, faktiskt.

Jag tog den lilla boken. (Som också är månadens utmaningsbok i den Nordiska läsutmaningen – landet är Norge och boken är Kristin Lavransdotter av Sigrid Undset.)

16 reaktioner på ”Reselektyr

    1. Ja, precis, det är ju alla tre böckerna i en vilket jag tyckte var ganska smidigt. Det mindre smidiga är ju själva tyngden… Och att det sabbar lässtatistiken, ska man skriva en bok eller tre böcker? (Dagens I-landsproblem…)

      Om jag märker någon skillnad får jag återkomma om, har några sidor kvar i första boken just nu!

  1. Jag har inte vågat mig på den tjocka boken, men jag gillade verkligen filmversionen med Liv Ullman (tror jag att det var i alla fall) i huvudrollen! Blir spännande att se vad du tycker. Trevlig resa också! =)

    1. Filmen har jag inte sett, får nog göra det också någon gång! Det är ju egentligen tre böcker i en, om man läser dem en i taget ser det ju inte så skräckinjagande ut 😉

  2. Har den stående i bokhyllan men inte läst den än, tänkte försöka hinna med det i sommar då man får lite ledigt 🙂

  3. Hehe! Min senaste filosofi har lite blivit ”ju tjockare destå bättre”. Har gått från tegelstensrädd till barnsligt förtjust i dem för att de aldrig tar slut 😀 Bra reselektyr!

Kommentera