Så mycket skräck en mörkervurmare kan önska sig….

Ni missar väl inte #Helenas100hemskaste? En lista som räknar ner från 100 till 1 på eminenta mörkerboktipsaren Helena Dahlgrens blogg Dark Places. Jag har än så länge återfunnit flera favoriter och fått ungefär lika många lästips. Jag blir också väldigt sugen på att läsa skräck hela februari.

IMG_1227

Ni vet den där känslan, när en är så skräckslagen att behovet av att slå ihop boken och gömma undan den bara trumfas av hungern i att få veta mer, bli mer skrämd? I skräcken finns både vår vardaglighet och våra mörkaste drömmar, våra innersta rädslor och allra längst in vår trygghetskänsla. Det är det som gör att jag älskar den så mycket.

In och läs, om du inte gjort det redan!

2 reaktioner på ”Så mycket skräck en mörkervurmare kan önska sig….

  1. Vad roligt att du tipsar och, framför allt, att du gillar min bloggserie! 😀 Håller helt med om vad du skriver om skräcken. Jag har märkt att ju mörkare världen blir, desto mer söker jag mig till skräcken för att försöka förstå, och ibland fly.

    /Smickrad mörkerbloggare

Kommentera