#semester och #sommarlov

Midsommarfirandet slutade med en eländig förkylning för min del, i början av veckan gick jag hemma och hostade och slutet av veckan innebar en febril uppstädning av allt jag tänkt hinna med på jobbet innan jag gick på semester. Nåja, så hemskt febrilt var det faktiskt inte, mitt bibliotekariejag är en sann vän av ordning (lite överdrivet sann, har jag fått höra ibland) och så överdrivet mycket var det faktiskt inte att städa upp. Tidig eftermiddag stämplade jag ut och går nu på vad jag tycker är en ganska välbehövlig, treveckors semester.

Jag ska självklart läsa mycket, men det ska också hinnas med en resa söderut och hälsa på släkten. På Instagram har jag hoppat på Kulturkollos sommarlovs-utmaning men har inga skrupler alls om jag skulle ge upp mitt i.

Det känns ganska skönt att vara lite kravlös. Vad gör ni i sommar?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto av mig, några somrar sedan.

1 reaktion på ”#semester och #sommarlov

Kommentera