Ser era bokhyllor också ut såhär?

Ett av  mina hyllplan i mina tre Billy-hyllor har bokstavligt talat börjat bågna (det är faktiskt värre än det egentligen ser ut på bilden…) Jag har haft ett liknande problem tidigare, då var det stereon som kära Billy inte klarade av och det löste jag så här. Kanske är dags för lite hemmapyssel igen?

Vad gör ni när bokhyllorna inte orkar med längre?

20 reaktioner på ”Ser era bokhyllor också ut såhär?

 1. Oj, det där ser inte bra ut. Mina ”skönlitterära” hyllor ser inte ut så där, men facklitteraturen tynger ner lite mer. Inte så mycket dock.

 2. Otroligt nog har ingen av mina hyllor bågnat ännu. Ändå brukar ha ofta fylla dem med två rader böcker, ibland till och med tre.

 3. Otroligt nog har ingen av mina hyllor bågnat ännu. Ändå brukar ha ofta fylla dem med två rader böcker, ibland till och med tre.

 4. Så såg mina hyllor ut innan. Men jag köpte den smalare Billy varianten istället och det funkar fint. Nu har jag cd-skivor i de bredare hyllorna och de bågna också. Inte så snyggt.

  1. Hm, ja kanske borde fundera på smalare Billy istället. Men man tycker ju att bokhyllor borde hålla för böcker, även om de är från Ikea 😉

 5. Så såg mina hyllor ut innan. Men jag köpte den smalare Billy varianten istället och det funkar fint. Nu har jag cd-skivor i de bredare hyllorna och de bågna också. Inte så snyggt.

  1. Hm, ja kanske borde fundera på smalare Billy istället. Men man tycker ju att bokhyllor borde hålla för böcker, även om de är från Ikea 😉

 6. Oj, nej faktiskt inte! Jag har varit orolig för att det där skulle hända min överfulla facklitteraturhylla någon dag, men den verkar hålla. Kanske för att den är 60 bred istället för 80? Annars är det nog tur för mig att jag mest köper pockets, det väger ju inte alls lika mycket.

  1. Konstigt nog håller hyllan med facklitteratur fint hos mig också 😛 Det kanske var stapeln med Harry Potter- böcker som knäckte det sista strået för stackars hyllan. Sju HP på rad är ju tung litteratur i ett avseende åtminstone…

 7. Min Billy knakade också i fogarna. Så jag investerade i en Expedit av största modellen istället. 🙂 Den är hållfastare, men dock är den också jäkligt otymplig att hantera vid flytt. 😛

  1. Expedit kanske vore något! Dock har jag ju tre Billy, så i så fall får jag mixa och matcha eller slänga ut hela rasket 😉

Kommentera