Seriehelg coming up!

Grafiska romaner har blivit ett alltmer stående inslag i min vardag, och jag älskar att jag hittat tillbaka till dem. Den senaste tiden har jag slukat grafiska romaner och dels på grund av det, dels av att jag blev inspirerad av Ord och inga visors serietma tänkte jag ägna helgen åt att skriva om dem här i bloggen. Jag kommer prata om tre Zelda- album, om den femte delen i säsong åtta av Buffy och om fjärde delen i Joe Hill och Gabriel Rodriguez Locke & Key- serie.

Häng på!

2 reaktioner på ”Seriehelg coming up!

  1. Kul, jag hänger garanterat på även om jag inte har blivit så förtjust i grafiska romaner än,, utan föredrar satiriska och färgstarka karameller som All I want for christmas is planekonomi. 😀

    1. Haha, läste precis ditt inlägg om vårt behov av satir när jag fick din kommentar. Väldigt meta 😉

      Jag har än så länge bara läst Ja till Liv! i den kategorin, men kommer säkert fortsätta läsa för den älskade jag! Räknar med att få många tips från din blogg under temat 😀

Kommentera