Serieutmaningen – december

Det börjar bli dags (för länge sedan) för den avslutande sammanfattningen i min serieutmaning! Jag avslutade förra året med att läsa serier hejvilt och drog med mig några bloggare som också tyckte det var kul. Nu är den slut, men jag har fått upp ögonen för serier igen och kommer definitivt fortsätta läsa dem. Det kommer dock bli helt utan krav för jag har bestämt mig för att inte ha några utmaningar i år utan bara nöjesläsa utöver kurslitteraturen.

Jag läste Tales of the Vampires som är ett samarbete mellan flera olika skapare av Buffy (bland andra Joss Whedon). Jag älskade!

Böcker emellan läste Ja till Liv! Liv Strömquists ABC och skrev att hon ”njuter, förfäras och skrattar för mig själv på var och varannan sida”.

Bokumenterat läste Family Living: Den ostädade sanningen av Lotta Sjöberg. Den beskrivs som diskbänksrealism med humor och rekommenderas, kanske som inflyttningspresent.

Nellons bokblogg läste en hel del seriealbum som jag inte fick med i förra sammanfattningen, så här kommer länkarna till dem:

A game of thrones vol 1 och The Girl with the Dragon Tattoo.

Den glädjelösa ön och Buffy the vampire slayer, Omnibus vol 1.

A game of thrones gav Nellon ett gott betyg, även The Girl with the Dragon Tattoo var bra, om än lite kort. Den glädjelösa ön framkallade lite besvikelse men Buffy, Omnibus gillades stort!

156971749491703761159174241222

Game_of_Thrones_vol1_SWE_COVER_RGB_medthe-girl-with-the-dragon-tattoo

Har jag missat någon, hojta till!

4 reaktioner på ”Serieutmaningen – december

  1. Tack för serieutmaningen Eli. Min läsning av Jack the Ripper (min sista i utmaningen) pågår, men det går lite trögt just nu.

Kommentera