Serieutmaningen – november

I november läste jag Alena, en otroligt vacker skapelse av Kim W. Andersson som behandlar både den fysiska och psykiska skräcken på ett tänkvärt sätt.

Miriam på Schitzo-Cookie’s Bokblogg läste en hel drös seriealbum: The Walking Dead vol 3 – I tryggt förvar av Robert Kirkman, Mig blir du snart kär i av Nanna Johansson , Morris Lessmore och de fantastiska flygande böckerna av William Joyce (som egentligen var mer som en bilderbok) och Aurore av Enrique Fernández.

Böcker emellan läste Husfrid, en tragikomisk berättelse av Alison Bechdel och Sjunde våningen av Åsa Grenvall. Den första rekommenderas verkligen och den andra kallas en riktig sidvändare.

Thecuriouscaseofthebooks läste två manga (de räknas som grafisk roman, eller?), Soulless och Aomanjuskogen 1.

Bokumenterat har läst Vi håller på med en viktig grej av Sara Hansson och tyckte det fanns mycket att känna igen i den men undrar om den är lika bra för någon som inte växt upp under tiden den utspelar sig.

918833452Xstk4591061aomanjuskogen-1Vi_håller_på_med_en_viktig_grej

Har jag missat någon, hojta som vanligt till så fixar jag! (Och fortsätt gärna posta era länkar här!)

3 reaktioner på ”Serieutmaningen – november

 1. Hallå Eli hoppas att allt e bra med dig, jag var ju tvungen att avsluta mässan ”lite” tidigare än planerat då mässa+Foramfest+efterfest blev lite för mycket för den här krymplingen. Jag missade förutom författarintervjurer bl.a. ”Cirkeln” författarna o Kim Anderssons hemliga release under lörd. Var du med på den? Den alltså att han+sitt ex. ska teckna en serie som handlar om vad som händer i Engelsfors i mellann böckerna!!!!

  Efter att ha träffat Kim på en förlagsfest någon v. innan mässan kändes det som att vi blev lite polare…o efter den fina Hexan han tecknade i min Alena bok är vi det verkligen, tycker jag i alla fall!
  Precis som du fast du är en kär vän!!!

  Kramis från Pockethexan!

  1. Hej! Ja allt är bra med mig, jag pluggar och står i 🙂

   Jag missade också releasen, var nog på annat då. Men jag tänkte läsa serien när den kommer i vår, verkar himla spännande! Och han tecknar så himla vackert!

   Åh vad du är söt! Hoppas du mår bra och att vi ses på nästa bokmässa (det måste vi!)

   Kramar!!

Kommentera