Serieutmaningen – oktober

I oktober sparkade jag igång en serieutmaning i bloggen, mest för att grafiska romaner är något jag velat börja läsa igen länge. Kul att det var fler som ville hänga på! Utmaningen var att läsa (minst) ett seriealbum i månaden året ut och sammanfatta i slutet på varje månad. Här är alltså första sammanfattningen!

Jag började med att läsa Ja till Liv! Liv Strömquists ABC som jag i det stora hela tyckte mycket om. Läs hela recensionen här.

Thecuriouscaseofthebooks läste och gillade första delen av A Game of Thrones, som är en bearbetning av romanen av George R. R. Martin.

Ciccis bokblogg läste Jane Eyre, som förutom att vara bra också innehöll persongalleri, författarporträtt och annat kul.

Böcker emellan har hunnit med två album, Broderier av Marjani Satrapi och Neil Gaimans Preludes & Nocturnes som är första boken i Sandman- serien. Jag blev väldigt nyfiken åtminstone på den senare!

Bokumenterat läste Augustprisnominerade Elin under havet som hon inte tokälskade men rekommenderar varmt.

De andra som är med i utmaningen är Havsdjupens sal, Marcusbiblioteket och Feuerzeug (som är med, fast inte). Har jag missat någon, eller missat om ni gjort något inlägg, hojta till så fixar jag!

8 reaktioner på ”Serieutmaningen – oktober

Kommentera