Sjätte omgången av Projekt Kill Hyllvärmare

Femton hyllvärmare är lästa och det är dags att börja på sjätte omgången med tre nya hyllvärmare. Med den här omgången börjar jag också se ljuset i hyllvärmartunneln! Jag har två eller tre kvar – vilket också betyder att jag sorterat ut minst tio böcker ur min hylla jag inte vill ha mer och har fått plats för nya böcker. I like.

Sjätte omgången består av:

Min andra Bret Easton Ellis- hyllvärmare (den första var Lunar Park), Angivarna. Boken är uppdelad i olika berättelser där läsaren får följa rika personer i Los Angeles – mycket mer än så vet jag faktiskt inte.

Jag har haft flera historiska romaner som hyllvärmare, jag brukar gilla sådana böcker men av någon anledning blir de stående ändå. De sista böckerna i den här omgången är det två första böckerna i en serie om tempelriddare av Robyn Young, Brödraskapet och Korståg.

11 reaktioner på ”Sjätte omgången av Projekt Kill Hyllvärmare

  1. Jag har läst både Brödraskapet och Korståg och gillade dem skarpt. Den första boken är lite seg i början men den tar sig.

  2. Så målmedveten du är! Jag är imponerad! Ellis är inget för mig, hans böcker gör mig nästan fysiskt illamående men min sambo läser gärna. Angivarna känner jag dock inte igen från vår hylla. Lycka Till med ditt projekt!

    1. Tack! Jag ska flytta snart, så är lite extra angelägen om att få bort hyllvärmare jag inte kommer vilja spara sen. 🙂

Kommentera