Sjätte omgången hyllvärmare läst

Projekt Kill Hyllvärmare har inte gått och självdött, men saker som Bokmässa och plugg har kommit emellan och drygt två månader efter att jag startade sjätte omgången är böckerna utlästa och recenserade! Det blev både upp och ner som vanligt, jag läste två historiska romaner som jag tyckte om – Brödraskapet och Korståg samt novellsamlingen Angivarna av Bret Easton Ellis som inte alls var så bra som jag hade trott.

Alldeles strax i bloggen, sjunde omgången hyllvärmare!

4 reaktioner på ”Sjätte omgången hyllvärmare läst

 1. Hej Eli! Oumberlige Peter här igen! Skrev just en kommentar hos dig i Jonas Gardell inlägget nedan, måste skriva lite mer, tråkigt bara att jag måste ”skriva ner” Gardell lite. Jag berättade ju att jag jobbade inom vården under den värsta AIDSepedimin och jag ska senare berätta för dig om en tjej född samma år som jag 1964 hur vi lärde känna varandra inom vården och hur jag höll henne i handen då hon dog i AIDS som hon fått som prostituerad i Stockholm, hennes liv tog slut precis när mitt började, samtidigt som hon dog 25 år gammal så blev jag Pappa. Kanske skulle jag skriva en bok till hennes minne och hur jag torkade hennes tårar utan handskar. Hennes liv som ”gatflicka”, fast i den fina välrden bl a på lyxhotellen här i Stockholm, hur vi möttes första gången hon kom till röntgen och hade en kanyl avbruten i nacken, jag fattade ingenting, varför har människan en kanyl i nacken, hon var sprutnarkoman men ville inte ha några synliga stick på armarna, så hon stack sig i hårfästet i nacken.

  Hmm…fan, det här blev ju sorgligt, på min lediga dag och allt!

  J, åter till den Gode Jonas Gardell, fördjävligt att hantverkarna skrev skit på väggarna, men när jag senare började jobba åt Stockholms Stad på trafikövervakningen så drabbades mina kollegor som lapplisor av glåpord när Jonas Gardell cyklade förbi…..väl dokumenterat…Gardell kallar sig kristen, den som är utan synd kastar första stenen……..men han är förlåten av mig, han kanske har mognat och blivit vuxen med åren……..jag har inte blivit det! (ler)

  Varför hann vi inte prata om så har viktiga saker på mässan?
  Som sagt, ha ett bra liv, vi ses och hörs…..hm…denna kommentar får ses som en fortsättning på den jag gjorde i inlägget nedan!

  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  1. Jag skrev till dig på din blogg istället för här. Men varför vi inte hann prata om så här viktiga saker på mässan, ja det kan man fråga sig. Tiden finns kanske inte. Men mer mässor blir det förhoppningsvis alltid!

   Kram till er!

Kommentera