Sjunde omgången hyllvärmare läst

Sista omgången hyllvärmare bestod av Förbannelse av Stephen King (två år i hyllan), Örnnästet av Alistair MacLean (sex år i hyllan) och Les Miserables av Victor Hugo (fem år i hyllan). Nu blev bara de två första lästa eftersom jag upptäckte att min utgåva av Les Miserables var en förkortad utgåva som dessutom var omskriven till lättläst. Den tänker jag lämna till bättre behövande på något bokbyte och istället kommer jag låna originalutgåvan på biblioteket. Någon gång.

Sista omgångens böcker, de jag läste, var betydligt bättre än många andra hyllvärmare, jag gillade både Förbannelse och Örnnästet.

2 reaktioner på ”Sjunde omgången hyllvärmare läst

  1. Efter nyår kanske jag också ger mig in på några hyllvärmare (åh vad jag älskar det ordet förresten), men just nu har jag några biblioteksböcker, som jag måste prioritera.

    1. Biblioteksböcker brukar gå först för mig med.. Det är så trist att tvingas lämna tillbaka dem olästa!

Kommentera