Skräcklördag!

Det är oktober, om en knapp månad är det dags för Halloween och det börjar äntligen bli lite skräckstämning på vädret. Vad passar då bättre än att inleda helgen med ett djupdyk i rädslor och nojor?

Temat för dagen är skräck i kortformat, något jag lärt mig uppskatta först på senare år. Noveller har jag överhuvudtaget lärt mig att gilla för inte så länge sedan, liksom ljudböcker. Nu har jag alltså kombinerat två tidigare läsnojor och i ganska rask takt lyssnat på tre skräcknoveller från Mix förlag. Jag lyssnar en del på ljudböcker men det här var första gången jag lyssnade på ljudnoveller och jag är väldigt nöjd med upplevelsen! Det här var perfekt för mig eftersom jag går sammanlagt en timme fram och tillbaka till skola/jobb i stort sett varje dag och då är det alldeles perfekt att lyssna på en novell på ungefär tjugofem minuter.

Först idag kommer jag skriva om Blå linjer, senare kommer det även bli några ord om Kallelsen och Ankomst. Men jag kan redan nu avslöja att den sistnämnda skrämde fullständigt slag på mig..

2 reaktioner på ”Skräcklördag!

Kommentera