Skräcktävling – vinn Anders Fagers Samlade svenska kulter!

Anders Fagers Samlade svenska kulter kommer i dagarna ut i boklådorna och här på bloggen har du chansen att vinna ett eget exemplar av boken! Det är skräck i novellformat det handlar om, ofta skräck som kryper in i vår vardag och Anders Fager tecknar mycket skickligt den dolda skräcken mitt ibland oss. Läs mer här! Jag läste och älskade Svenska kulter som kom ut i november, Svenska kulter utgör Samlade svenska kulters första tredjedel men här finns alltså mer skräck att hämta! Jag har nu två exemplar att tävla ut!

Anders Fagers novell Furierna från Borås känns väldigt inspirerad av skräckförfattaren H. P. Lovecraft och framförallt dennes monster Shub-niggurath. Jag vill veta vad den fiktiva bok heter som spelar stor roll i Lovecrafts Cthulhu-mytologi och som också har figurerat hos andra skräckförfattare? Ledtråd: Enligt Lovecraft skrevs boken av Abdul Alhazred och en av de tidigaste referenserna till den är i novellen Hunden.

Jag vill också veta ditt bästa skräcktips – bok eller författare! Jag kommer sedan sammanställa tipsen i ett inlägg här. Kul va? (Har du ingen skräckfavorit är det helt okej med bara ett svar på Lovecraft-frågan) Maila mig svaren till elilaserochskriver@gmail.com och länka till tävlingen i din egen blogg om du har en sådan. Tävlingen pågår fram till 25 april!

0 reaktioner på ”Skräcktävling – vinn Anders Fagers Samlade svenska kulter!

  1. Jag vill såklart vara med och tävla när det gäller något såhär roligt. Så jag mailar på och länkar för fullt 🙂

Kommentera