Snart i min läshög (nej det här är ingen bokbeställning)

Jag hade helt ärligt inte klarat av mitt pågående Köpstopp De Luxe om det inte hade varit för att det finns ett sådant underbart ord som Inköpsförslag i biblioteksvokabulären. Eller om inte mitt snälla bibliotek hade köpt in varenda titel jag sätter som förslag.

Just nu på min bibliotekssida:

Titel Köplats
Fledgling
Av Butler, Octavia E.
Reserverad: från 2012-01-31
1
Sunshine
Av McKinley, Robin
Reserverad: från 2012-01-23
1
Miss Peregrine’s home for peculiar children
Av Riggs, Ransom
Reserverad: från 2012-01-10
1

Give me, now! Please?

2 reaktioner på ”Snart i min läshög (nej det här är ingen bokbeställning)

  1. Det där ser ut som en mycket trevlig lista. Den sistnämnda boken har jag visserligen inte läst ännu, men jag har höga förväntningar på den.

Kommentera