”Something gleamed in the light of the wand and Harry spun about, but all that was there was a pool, its black surface glittering as he raised the wand higher to examine it.”

Snart har Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 premiär. Jag lyssnar just nu igenom ljudboken och är exakt vid citatet i rubriken. Jag ville bara tala om att jag hittade den först. Någonstans i Småland.


0 reaktioner på ””Something gleamed in the light of the wand and Harry spun about, but all that was there was a pool, its black surface glittering as he raised the wand higher to examine it.”

  1. Jag vet, jag langtar sa! Men samtidigt skall det blir lite sorgligt, i aratal (10 ar? 9ar?) har man gatt och vantat pa nasta film, nu ar den eran plotsligt slut…. Jag och min sambo hade ett HP maraton for HP7:1, undrans om vi skall upprepa det for 7:2…

Kommentera