Sommarens bokskörd

Studentlivet har drastiskt minskat inflödet av nya böcker till den här bloggerskan. Delvis av ekonomiska skäl, delvis på grund av platsbrist har jag köpt väldigt få böcker det senaste året. Recensionsexemplaren har också blivit minskade, mer av tidsbrist än något annat. Beställer jag en bok vill jag gärna hinna läsa den också.

Men nu är det sommar, och faktiskt har det trillat in en och annan bok de senaste månaderna – vad som är ännu bättre är att jag för en gångs skull har lästiden. Igår utlovade jag visst ett unboxing- inlägg men jag insåg idag att det finns en anledning till att det aldrig presenterats ett unboxinginlägg på den här bloggen – jag är alldeles för otålig för att kunna dra fram kameran innan jag öppnar paketen. Speciellt om det är bokpaket jag inte vet något om på förhand!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag hämtade jag ut två böcker jag inte beställt, men betänk er glädjetjutet när en av dem var Insurgent. Jag gillade Divergent väldigt mycket och ser fram emot att läsa den här. Den andra var Enders spel som jag aldrig hört talas om men som ändå verkar spännande. Tack Modernista!

Gycklarens arv fick jag, också som en överraskning, för några veckor sedan men den har blivit liggandes. Efter Beroende av Böcker- Elas recension kommer jag dock ta upp den på en gång! Tack Opal!

Sist men inte minst har jag också köpt två böcker. Både jag och min kärlek fick slut på böcker under semestern i stugan (the HORROR!), det blev alltså en biltur till närmsta by med bokhandel och den var inte mindre än att jag fick med mig två böcker av Vibeke Olssons senaste serie om Bricken. Den ena är läst och älskad, den andra står på tur!

4 reaktioner på ”Sommarens bokskörd

  1. Jag älskade Vibeke Olssons böcker om Romarriket, och npg ska jag läsa serien om Bricken också. Någon gång…

  2. Håller med, skräck när böckerna tar slut eller att man kommer på sig själv med att inte ha med en bok (det senaste händer dock nästan aldrig…)

Kommentera