Sommarläsningshögen!

Nu är den komplett! Jag har raidat biblioteket på fantasyböcker, böcker i oavslutade serier och så några kursböcker till sommaren. Hela listan följer efter den obligatoriska bilden!

image

American gods – Neil Gaiman. Sommarens Stora Läsprojekt! Jag längtar!
A wizard of Earthsea
The Tombs of Atuan
The Farthest Shore
Tehanu
Tales from Earthsea

The Other Wind – Ursula K. LeGuin. Jag läste första boken i den här serien på svenska för längesedan och var inte så förtjust. Men jag har lovat att ge det en chans till och vad är mer perfekt än under min fantasysommar?
50 sätt att träffa den rätte – Lucy-Anne Holmes. Jag brukar sällan gilla chicklitt. Men jag ger det en chans till i sommarsolen.
Enhörningens tecken
Oberons hand
Roger Zelazny. Bok tre och fyra i Amber- serien, i enlighet med Slutföra- projektet och fantasysommaren.
Charlotte HasselFrida Skybäck
HatetMaria Sveland
Nordens herrarBernard Cornwell. Tredje boken i 800- talets England- serien. Också Slutföra- projektet.
Tusen år av fantasy. En av kursböckerna i sommar som jag är verkligt nyfiken på!

Det här borde väl räcka ett tag, eller?

14 reaktioner på ”Sommarläsningshögen!

  1. ”50 sätt…” var faktiskt en bok som jag fnissade högt emellanåt när jag läste. Hoppas du gillar den oxå! ”Tusen år av fantasy” hade jag med när jag läste ”Fantasy” på Linnéuniveritet och den är riktigt bra. Rolig sommarkurs du har framför dig! 🙂

    1. Kul! Jag har ju inte så höga förväntningar så kanske blir överraskad 🙂 Tror också sommarkursen kommer bli himla rolig!

  2. Jag ska också läsa american gods, fast på svenska. Så Amerikanska gudar, tror inte översättningen kan bli tydligare än så 🙂

Kommentera