Sommarläsningstider

Som redan sagts blev det inte så mycket läst under helgens midsommarfirande. Men igår hade jag en av mina få semesterdagar under sommaren och liggandes på en filt i gräset tillsammans med en Maria Lang-bok kändes det som att sommarläsningen äntligen börjat!

Jodå, det sträcklästes och recension kommer framåt men jag måste säga redan nu att något jag gillade var de sedvanliga inledningspresentationerna, kanske var det längesedan jag läste Maria Lang men jag tyckte de var ovanligt humoristiska:

10 reaktioner på ”Sommarläsningstider

    1. Jag tycker mest det är en kul grej faktiskt, just Maria Lang och Agatha Christie brukar ju ha ett persongalleri i början av sina böcker 🙂

    1. Visst är det! Om man gillar smarta pusseldeckare är Maria Lang helt underbar, men jag skulle nog säga att hennes äldre böcker är de bästa (välj framförallt de från 40-50- och 60-talet framför de från 70- och 80- talet).

  1. Hehehehe! Det där är ju jätteskoj! Väldigt enkla gestalter typ. Sekreteraren är bara ledsen eller sjukvårdaren bara gladlynt. Otroligt roligt! 😀

    1. Jamen eller hur 😉 Humor 😀 Sen är det ju en deckare, man kan inte alltid förvänta sig alltför komplexa karaktärer 😉

Kommentera