Stad i snö

Enligt O berättar idag att hon var på promenad med Bodil Malmsten i öronen ett underbart väder.

Idag var jag på promenad med Cirkus Miramar i öronen ett allt annat än underbart väder. Visst, jag gillar snö. Men det får gärna vara sol också.

Så här ser det alltså ut hemma hos mig. Ibland är det verkligen olika.

15 reaktioner på ”Stad i snö

  1. Åh, så vackert. Det har verkligen varit en annorlunda vinter i år jämfört med de två senaste vintrarna. 😛 Det har dock varit trevligt att för en gångs skull slippa klunsiga och fula vinterskor, eftersom det nästan hela tiden varit barmark. Idag kom det dock lite vitt puder och oj så glad man blev ändå. 😀 Jag kan bara föreställa mig hur fint det måste te sig uppe hos dig – och med najsiga saker att lyssna på samtidigt med!

    1. Det är jättefint 🙂 Enda problemet är att det inte är så himla kallt utan ligger runt nollan och några plusgrader så man riskerar livet i halkan varje gång man vågar sig utanför dörren 😉

  2. Åh, så vackert. Det har verkligen varit en annorlunda vinter i år jämfört med de två senaste vintrarna. 😛 Det har dock varit trevligt att för en gångs skull slippa klunsiga och fula vinterskor, eftersom det nästan hela tiden varit barmark. Idag kom det dock lite vitt puder och oj så glad man blev ändå. 😀 Jag kan bara föreställa mig hur fint det måste te sig uppe hos dig – och med najsiga saker att lyssna på samtidigt med!

  3. Jag tänkte precis skriva att det är likadant här hos oss på Frösön men så såg jag att du också bor i Östersund så då var det genast mycket mer logiskt 🙂 Underförstått så är jag en ny läsare 🙂

  4. Jag tänkte precis skriva att det är likadant här hos oss på Frösön men så såg jag att du också bor i Östersund så då var det genast mycket mer logiskt 🙂 Underförstått så är jag en ny läsare 🙂

Kommentera