Stenen jag gömmer mig under just nu

image

Jag har begravt mig under en hög kurslitteratur och där planerar jag att stanna månaden ut. Om en vecka ska en första version av min C-uppsats skickas till min handledare inför ett möte och om två veckor ska jag skicka in en uppgift i min extrakurs i Bokhistoria – som jag inte börjat på än.

Men jag har i alla fall haft tid att göra Marcusbibliotekets otroligt roliga bokpersonlighetstest, jag blev bokknarkare och inte blev jag förvånad heller. Surfa in och gör det du med! Och när jag ändå har stuckit huvudet ovanför ytan en stund så tänkte jag passa på att säga stort GRATTIS till Marcusbiblioteket, och till Fiktiviteter och Breakfast Book Club som alla är nominerade till Forma Books Blog Award för bästa bokblogg! Favoritbloggar, allihop! Jag tänker rösta i helgen, gör det du med!

Faktiskt har jag också läst några skönlitterära sidor, jag har börjat läsa Jag, En som jag vann hos Lingonhjärta för ett tag sedan (och inte En dag som jag skrev på Twitter) och femtio sidor in verkar det väldigt bra! Efter det planerar jag att läsa Thrillerliv som jag hoppas dimper ner i min brevlåda innan helgen tillsammans med några andra efterlängtade böcker. Fler bokhögar lär det alltså bli här i bloggen!

6 reaktioner på ”Stenen jag gömmer mig under just nu

  1. Låt mig bara säga att du gör en massa roliga saker (även om det kanske inte är så lätt att göra en C-uppsats på universitetet).

    1. Tack!! 😀 Det kommer behövas, jag är ute på områden jag aldrig varit innan och det är lite läskigt..

Kommentera