Stockholmshelg

Ja, jag fick ju en Stockholmshelg istället för en Göteborgshelg och även om jag gärna hade besökt bokmässan så är jag inte särskilt ledsen, för jag och min pojkvän hade jätteroligt ändå och jag läste för en gångs skull inte en sida i boken jag hade med (tågresan undantaget.) Jag vet inte om det är något slags personligt rekord, men jag antar det.

Mättnad i nörderi fick vi faktiskt även utan bokmässa, vi åt middag på Hard Rock Café på fredagen och under timmen vi väntade på bord hann vi dregla både över Bruce Springsteens gitarr (jag) och Guns’n’Roses trumma (pojkvän). I övrigt ett supermysigt ställe med väldigt god mat som verkligen rekommenderas, i alla fall för er som liksom vi är musiknördar… Vi hann också med Retro, O’Connels och Kellys samt en försenad tunnelbana som gjorde att vi inte var hemma förrän på morgonkvisten. På söndagskvällen blev det middag på Harry B James som var minst lika trevligt som Hard Rock Café och också hade en hel del musikprylar. Jag har två nya favoritställen i Stockholm. Samt sömnbrist efter en natt på tåget och en ny förkylning lagom tills jag lyckades bli frisk från den förra. Hurra!

Ny vecka, nya tag. Jag hoppas min nya vecka innehåller ett paket från Adlibris med The Fall och The Vampire Tapestry. Jag behöver lite upplysning i höstmörkret.

Kommentera