Sträckläsning plus sträckläsning – blir mer sträckläsning?

Jag har precis upptäck tre Carl-Johan Vallgren- inlägg på rad. Jag hoppas ni inte har tröttnat – det är ju faktiskt inte varje dag ens favoritförfattare släpper en ny bok.

Havsmannen sträckläste jag i fredags, här berättar jag vad jag tyckte om den. Helgens andra sträckläsning, The Lake of Dead Languages, kommer det omdöme om i dagarna. Jag kan säga att jag gillade med vissa förbehåll.

Nu tänkte jag återvända till New York, åtminstone i fantasin.

4 reaktioner på ”Sträckläsning plus sträckläsning – blir mer sträckläsning?

 1. Hehe, ingen fara! Med tanke på hur jag tjatar om King just nu så ligger du i lä 😀
  Vet du, ”Den vidunderliga…” ÄLSKADE jag. Fast sen läste jag inget mer av honom. Har däremot blivit totalt peppad av dina kärleksinlägg nu att läsa honom igen. TACK 🙂

  1. Skönt att veta att det inte bara är jag som tjatar 😉

   Vad kul 😀 Tycker absolut du ska läsa honom igen! Havsmannen är väldigt annorlunda från ”Den vidunderliga…” men väldigt bra ändå. Annars har jag läst Nomaderna och Kunzelmann & Kunzelmann också, riktigt läsvärda bägge två – framförallt den senare. Resten av hans produktion har jag kvar att läsa 🙂

 2. Ne men, jag har också sträckläst Lake of dead languages i helgen! gillar också med vissa förbehåll.:) El älskar, med en el rejäla förbehåll, haha. Kommer också skriva om den endera dagen. Och Breakfast at Tiffanys är en storfavorit hos mig. Blev så positivt överraskad även om jag som så väldigt många andra älskar filmen så gav den korta bken mig en helt egen och mycket speciell upplevelse.

  1. Haha, great minds osv 😉

   Breakfast at Tiffany’s var jättebra! Jag har inte sett filmen faktiskt men tänkte göra det också nu.

Kommentera