Tävlingar på hög

I helgen var jag med i en utlottning hos och dagarna går och jag vann Katedralen vid havet som jag velat läsa länge! Jag har redan läst en tegelsten i sommar och har tre på hög men om inte min tegelstenskvota är fylld efter det så blir det nog Katedralen vid havet– läsning i sommar. Kul!

Jag passar också på att tipsa lite till om att …med näsan i en bok fyller två år och firar med en fin utlottning.

Dessutom har jag ju en alldeles egen tävling här på bloggen där du kan vinna en signerad Peter Bergting- teckning. Var med och tävla här!

2 reaktioner på ”Tävlingar på hög

  1. Grattis till vinsten! Jag har Katedralen vid havet på spanska här hemma som jag tänkte plöja någon gång i framtiden. Tegelstensformatet avskräcker dock som vanligt. Får se om du tycker att den är bra först! 😉

Kommentera