TBT till sommarläsningen 2019

Det är början av september och än känns inte sommaren särskilt långt borta, men jag tänkte ändå ägna denna dagen åt en Throwback Thursday och blicka åter på sommarläsningen 2019.

Traditionsenligt bestod min sommarläsningshög av fantasy och science- fiction, och därav bara något för många böcker. Sju böcker hade jag noggrant plockat ihop, jag läste fem av dem. Resterande två kommer jag börja läsa nu i september istället. Jag älskar att läsa fantastik på sommaren, långa dagar med tjocka böcker fulla av äventyr. Förutom min planerade läsning, läste jag också några hästböcker – och lyssnade på flera ljudböcker.

På bilden är min planerade sommarläsningshög, här är de böcker jag läste med länkar till recensioner:

Trädet vid vägens slut
A Conjuring of Light
Tongues of Serpents
Kärleken vi inte förstår
A Feast for Crows
Med långa tyglar
Varsågod och rid
The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue
Liv till varje pris

Maigret på semester

Kommentera