Tematrio om allt annat än skönlitteratur

Denna veckan frågar Lyran vad vi läser förutom skönlitteratur.

1. Bloggar läser jag i överflöd. Mest bokbloggar, men jag läser även vänners bloggar.

2. Jag läser en del tidningar, egentligen prenumererar jag inte på något i strikt mening men eftersom jag är medlem/kund i en hel del olika saker så får jag tidningar från Djurens Rätt, Amnesty, SOS Barnbyar, Science Fiction- bokhandeln och Discshop. Ibland hinner jag läsa alla, ibland inte. Djurens Rätt och Science Fiction- bokhandelns tidningar läser jag alltid.

3. Fackböcker läser jag inte riktigt lika mycket nuförtiden men när jag läste på universitetet var det kurslitteratur hit och kurslitteratur dit. Några av böckerna har jag fastnat riktigt för och tar upp igen ibland då och då. Kanske främst Simone de Beauvoirs Det andra könet och The madwoman in the attic av Susan Gubar och Sandra Gilbert.

Kommentera