Tillägg till sommarens planer

Förutom det som räknades upp i det förra inlägget är det ju dessutom Rockweekend 8-10 juli i Söderhamn. Det är ju inte så långt, 30 mil på ett ungefär och det är betydligt närmare än till Sweden Rock. De band som jag vill se där är Deep Purple (!) och Twisted Sisters. Det är ju i och för sig bara två, men Deep Purple överväger ju rätt mycket. Jag har förvisso redan sett dem en gång, på Sweden Rock 2006, men de är ju en av mina största hjältar även om jag inte tror att jag skulle få höra min favoritlåt den här gången heller, Child in Time. Även om Ian Gillan fortfarande har en otrolig röst verkar det som att den inte räcker till för just den låten.

Och dessutom var vi på Rockweekend förra året, när det gästade Östersund, och den kvällen lär jag mycket sent glömma. Det var en väldigt, väldigt trevlig kväll – om än lite oväntad – och jag kommer väl aldrig lyssna på en av Dia Psalmas låtar med samma öron igen. Det var snart ett år sedan, det. Det är inte klokt vad tiden går.

Kommentera