Tillfälligt fel

För någon vecka sedan gick min dator sönder, precis i inlämningstider för båda mina sommarkurser och dessutom var den tre månader gammal. Det gjorde mig less, och stressen över att inte kunna skriva uppgifter tog över för några dagar. När jag väl fått låna en annan dator visade det sig att den hade problem med att tillåta en speciell internetsida: vilken? Jo, wordpress såklart!

Bah. Nu har jag fått låna en annan dator, när min egen blir lagad vet jag däremot ingenting om just nu. Allra mest läser jag kursböcker för glatta livet och försöker få uppgifter färdiga så jag kan få lite semester också. För tillfället läser jag om Fire av Kristin Cashore till Fantasylitteraturkursen och oj, vad jag tycker den är bra även vid en omläsning! Missa verkligen inte Kristin Cashores Graceling- serie.

Mycket skönlitterära böcker har det däremot inte blivit i juni. Vilka det mer exakt faktiskt har blivit kommer i dagarna, kanske vågar jag mig också på en halvårsuppdatering. Dessutom kommer jag skriva om Katedralen vid havet som jag påbörjade i mars och läste ut i juni och så blir det några ord om den nyligen (feber)utlästa Charlotte Hassel. Med det sagt är alltså bloggens oplanerade sommaruppehåll slut!

6 reaktioner på ”Tillfälligt fel

  1. Trist med datorstrul! 🙁 Men kan du redan nu hinta lite om Katedralen vid havet? Varför tog det så lång tid att avsluta den? Tillfälligheter eller brister i romanen? Jag är lite sugen på att läsa eftersom jag ska till Bacelona i sommar.

    1. Recensionen kommer imorgon 🙂 men kan säga att det mest var plugg som kom ivägen, det var inte brister i romanen.
      Åh, vad kul! Älskade Barcelona. Har du läst Vindens skugga? Jag läste den när jag var där och den var helt fantastisk! Lite beroende på vad man gillar såklart men jag tyckte nog ändå snäppet mer om den än om Katedralen.. den utspelar sig i en nyare tid också, så man får verkligen känslan att man både går på verklighetens och bokens gator 🙂 hoppas du får en trevlig resa!

Kommentera