Top Ten Tuesday med böcker jag tänkt läsa i en skrämmande evighet

Veckans Top Ten Tuesday från That Artsy Reader Girl är Books That Have Been On My TBR the Longest and I Still Haven’t Read.Den blir på en onsdag morgon denna veckan på grund av firande av den samiska nationaldagen igår och invigningen av Staare 2018.

Till min hjälp denna vecka tar jag Goodreads, där jag troget klickar ”want to read” på allt bra jag ser, i trygg förvissning om att listan alltid kommer finnas där när jag vill ha något att läsa. Problemet är att biblioteksböcker är lite som shining new baubles för mig och jag lånar hem det jag ser istället för att gå tillbaka till min goodreads-lista. Det konstiga är att jag där hittar böcker jag verkligen, verkligen, vill läsa, men aldrig verkar prioritera. Kanske är det här startskottet för att faktiskt göra det.

Det här är de tio äldsta böckerna på min ”to-read”- lista på Goodreads:

Different Seasons – Stephen King

The Stand – Stephen King

The Rules of Attraction – Bret Easton Ellis

Less Than Zero – Bret Easton Ellis

The Hellbound Heart – Clive Barker

The Shining – Stephen King

Dokument rörande spelaren Rubashov – Carl-Johan Vallgren

Carmilla – Sheridan Le Fanu

Les Misérables – Victor Hugo

The End of Mr. Y – Scarlett Thomas

Alla de här böckerna lade jag till 2012. Sex år kanske inte är en fasligt lång tid, men lång tid är det. Vad har du velat läsa längst men fortfarande inte läst?

4 reaktioner på ”Top Ten Tuesday med böcker jag tänkt läsa i en skrämmande evighet

  1. Les Misersbles är bra men väääääldigt lång. Ett tips, ha en anteckningsbok nära för det finns sjukt många fina citat i den. Och Ehm när man läst klart den finns det ingen chans att hitta tillbaka igen haha
    Med Vänliga Hälsningar en som gjorde precis det och ångrar det djupt!

Kommentera