Toppböcker 2014 enligt #boblmaf

Jag var iväg några dagar över nyår och sedan började jobbet med buller och bång, idag har jag en ledig dag och försöker hinna ikapp med bloggläsandet lite. Det är hemskt kul att läsa alla årsbästalistor som poppar upp i bokbloggsvärlden i december/januari och några böcker är väldigt återkommande. Jag heter inte Miriam dyker upp på de flesta, min egen inkluderad, och jag tycker det var en stor miss att den inte nominerades till Augustpriset.

Böcker som jag inte läst som jämt dyker upp är bland andra Anna Lihammers Medan mörkret faller som, har jag fått reda på efter lite efterforskningar på twitter, är en deckare en kan gilla även om en tröttnat på den vanliga, åh så klyschiga, svenska deckaren. Den blir ett läsprojekt i år!

Det blir nog även Julie Otsukas Vi kom över havet som Elina tipsade om och The language of dying som jag plockade från Fiktiviteters årsbästalista. På flera bloggar har jag läst om Väggen och den har jag blivit otroligt sugen på att läsa.

the-language-of-dying vi-kom-over-havet medan-morkret-faller 18551b46-107a-40a9-9660-196b0f5ce267.png

 

Det blir nog ett bra läsår, det här. Vad var det bästa du läste förra året?

 

4 reaktioner på ”Toppböcker 2014 enligt #boblmaf

  1. Jag ska också läsa Medan mörkret faller i år. Hade jag tänkt. 🙂
    En av mina största favoriter från förra året är Låt vargarna komma, men den kom ju inte ut 2014 i och för sig. Bland böckerna med utgivningsår 2014 så har jag nog Jag heter inte Miriam som favorit. Jag förstår faktiskt inte heller varför den inte nominerades till Augustpriset!

Kommentera