Tusen inlägg i bloggen!

Det här är bloggens 1000:e inlägg! Med det här namnet och den här adressen har jag bloggat sen mars 2010 så den är ganska precis två år. Men medräknat i de tusen inläggen är även min gamla blogg som jag förde över till den nya och nu har tagit bort (men det räknas ändå tycker jag!)

Hur firar vi detta? Jo, en storstilad boktävling med ett roligt bokpaket i potten! Eftersom jag fortfarande filar på priser och regler hoppas jag ni vill komma tillbaka hit imorgon då jag kommer presentera tävlingen – då blir det dessutom Boklördag i bloggen igen. Det blir fem-sex bokrelaterade inlägg under dagen och som avslutning kommer jag lägga upp tävlingen (vid sju-åttatiden kanske).

Hoppas vi ses!

14 reaktioner på ”Tusen inlägg i bloggen!

  1. Hurra för dig och grattis! Jag önskar flera tusen inlägg till. Blir alltid så glad och pepp av att titta in här (fast det visste du nog redan:))

    1. Tack 😀 Ja, men det är alltid roligt att höra, jag blir ju alltid glad av att titta in hos dig också 🙂

Kommentera