Underbar onsdag, miserabel torsdag

I onsdags fick jag mitt andra kurs-VG på min utbildning och dessutom mitt första biblioteksjobb, att det var en trevlig onsdag är väl egentligen en underdrift!

Och så kom torsdagen, och med den en nedräkning inför Stockholmsbesöket nästa vecka där jag (bland många andra saker) skulle sett mina husgudar i Globen. Muse. Muse!

Men vad är det första som dyker upp när jag öppnar Twitter på torsdagen? Sångaren Matthew Bellamy på kryckor. Ja, det var den konserten det. (Självklart är jag inget monster och jag tycker synd om Matthew Bellamy som brutit foten men… jag tycker lite synd om alla som missar konserten också.)

Jag kommer åka till Stockholm ändå, gå på bio, bokbloggsmiddag och träffa vänner och det kommer säkert bli hur kul som helst. Men jag storgråter ändå inombords just nu, för den här konserten har jag längtat efter sen i juni. Jag får hoppas på en ny konsert och tills dess läser jag Rekviem för en vanskapt. Fantastisk bok!

Men ändå. Åhhhhh.

Kommentera