15 reaktioner på ”Underbara läslördag

      1. Det är den åttonde delen av tio i en riktigt bra serie, där man får följa flickorna i en släkt genom hela 1900-talet.

  1. Åh blir avundsjuk att du läser en Morton jag ännu inte läst. Får trösta mig med The Stranger’s Child och The Twelve som båda är oförskämt bra.

  2. Du, så sent som för bara någon timme sedan gick jag in och kollade biblakatalogen för att se vad för Morton-böcker de hade. Den här har jag hemma, oläst sorgligt att säga det, men Dommornas lek är jag lite sugen på också och tänkte jag skulle spara en slant och se om jag inte kunde hitta den på svenska på biblan. Går ju inte att köpa på svenska längre och eftersom de är så himla långa funderade jag på om det skulle vara enklare med den på svenska.. JAG ÄLSKAR ju ”The forgotten garden” helt enormt! Jag kommer inte ge mig på hennes nya förrän den kommer på svenska tror jag, även om jag var tokpepp först.. täntke att jag erhm.. kanske skulle läsa ngt som jag redan har i hyllan redan istället…:)

    1. Haha, great minds osv 😉 The Forgotten Garden tänkte jag läsa också (och den nya)! Jag har hundra sidor kvar i den här och jag älskar den verkligen! Håller med om att de är långa, den här väntade jag faktiskt med tills jag hade några lediga dagar framför mig, tänkte nog göra likadant med de andra. Bara att dyka ner och slippa tänka på annat!

Kommentera