Utmaning: Triss i damer

Kulturbloggen har denna vecka en utmaning med triss i damer, tre kvinnliga bloggare som man följer. Hos mig blir det variation; en bokbloggare, en vän och en humorblogg.

Vixxtoria på Om böcker som jag hunnit läsa skriver alltid läsvärt om och kring böcker, jag tycker alltid mycket om att läsa hennes tankar.

Sabina är min bästa vän sedan snart tjugo år (nästan hela mitt liv) och hon bloggar här. Blogginlägg med funderingar brukar ofta leda till långa diskussioner oss emellan och det var också Sabina som fick mig att börja blogga för tre år sedan. Min bästa vän och mitt ljus i livet.

Egoinas blogg har jag läst i flera år, framförallt när jag behöver ett gott skratt. Hon skriver befriande öppet och ironiskt om sitt liv och om komik i vardagen.

0 reaktioner på ”Utmaning: Triss i damer

  1. Eli. Eller Kerstin (om jag ännu får kalla dig det?). Tack snälla du för så uppmuntrande ord! Du gör mig väldigt glad och hedrad!! Jag tycker mycket om att titta in hos dig också. Sänder dig många varma vårhälsningar 🙂

Kommentera