Vad är väl en bal på mässan?

Det här året kommer det inte bli någon bokmässa för mig. Det finns mycket jag hade velat sett, hört och gjort men den här hösten får uppsatsskrivandet komma först. Jag ska försöka dränka mig själv i metoddiskussioner i veckan istället och inte alls vara avundsjuk (jodå). Men jag hoppas ändå att ni som är där får en himla trevlig mässa! En liten tröst får jag också i form av Bokcafé Pilgatans Ordcafé om en vecka där Maria Sveland kommer medverka. Vid biljettsläppet satt jag på ett tåg men en av mina vänner köade för oss båda och knep två att de sista kvarvarande tre biljetterna. Tur!

Här på bloggen kommer det också hända saker, det är dags för en ny enkät, en sammanfattning av sommarläsningen och så kommer jag recensera Caitlin Morans Morantologi som jag var väldigt förtjust i! Väldigt förtjust var jag också i Kim W. Anderssons Love Hurts som jag kommer recensera (hylla) här i bloggen framåt helgen. Men också några tankar om det här med att sortera (eller inte sortera) böcker. Det imorgon, först nu: sommarläsningen!

Häng på!

2 reaktioner på ”Vad är väl en bal på mässan?

  1. Jag kommer nog inte heller att gå på bokmässan.. På grund av hemtenta/inlämningsuppgift. Skolan tar ingen hänsyn! 😉

Kommentera