Vad jag skriver om

WordPress har många fler roliga funktioner än blogg.se, har jag märkt. Jag roade mig idag med att göra ett etikettmoln av alla inlägg på bloggen som finns här till höger. Allra mest skriver jag tydligen om vampyrer, nästa ämne är skräck och det tredje är Twilight. Surprise, surprise. Men, nåja. Jag skriver inte bara om Edward. Selma Lagerlöf, Astrid Lindgren, Joyce Carol Oates, deckare , läsning, böcker och Harry Potter var ganska högt upp också.

Roligt när datorn kan tala om för en vad man skriver om. För sådär jättebra koll har man väl inte själv, egentligen.

0 replies on “Vad jag skriver om”

  1. Emmie skriver:

    näee, förvånad är man ju inte att det är det som du skriver mest om.. 😛 <3

  2. Tella skriver:

    Jag kan göra tag clouds på min blogg också…kanske för skojs skull?

Kommentera