Våra äventyr so far

Det blir litegrann o-bokrelaterat just nu men den enda bok jag öppnat sen i söndags är Maria Langs En främmande man och jag har inte hunnit läsa mer än ett kapitel. Således.

Min kära Emelie har varit här i knappt en vecka och redan har vi hunnit med att besöka ett av Jämtlands turistrikaste områden, ätit på vårt favoritplace och blivit bjudna på både shots och mat av en mycket trevlig typ på i alla fall min nya favisskrog i Östersund, New York. Det mesta på en och samma dag.

Det var i torsdags. Jag var ledig för en gångs skull, så vi tog en biltur till Ragunda och Döda fallet som vi inte besökt innan trots att vi bott i Jämtland i ett och ett halvt år. Det var väldigt sevärt och jag lägger nog upp en bild eller två sedan.

Jag trodde faktiskt det skulle räcka med att jag skulle försöka kombinera heltidsjobb, Stråket, Yran och umgås med Emelie och dessutom hinna sova mellan varven, men nejdå. Min vana trogen blir jag såklart sjuk mitt i alltihop, jag som aldrig är sjuk förutom just när jag ska göra någonting. Förra året hade jag två veckors feber och en infektion i njurarna under en hektisk tid när Emelie och jag var i Sundsvall över dagen, mamma var här och även Ninni hälsade på. Året innan dess fick jag halsfluss dagarna innan vi skulle åka till Kebnekaise och vandra. Jag börjar undra om det är psykiskt och inte bara otur..

Allvarligt talat så har det inte varit roligt att ha feber, hosta och sådan halsont att jag knappt kan äta och har svårt att andas, under en tid när jag helst vill vara social och inte alls har tid att vara sjuk. Vi får väl se hur det blir med det, om sömnbrist, trevligt sällskap, god mat och musik kan bota den saken. I vilket fall som helst känner jag på mig att jag ikväll kommer roa mina vänner med en förvirring värdig en kombination av extrem sömnbrist, allergitabletter, halsmedicin, alvedon och alkoholkonsumtion. Ikväll blir det grillning med pojkarna och sen stråket igen, och så jobb vid sex imorgon bitti igen. Jag kanske återkommer med bilder från Ragunda imorgon, om jag inte är helt väck!

Jag och flickorna utanför New York i torsdags, Stinas foto.

0 reaktioner på ”Våra äventyr so far

 1. Ååh, jag måste försöka ta mig till yran någongång. Jag kanske kan komma och hälsa
  på dig nästa sommar runt denna tid? ^^

  Hoppas du bli frisk snart gumman 🙂

  Kram

  1. Jaaaa det tycker jag du ska! =) Det var synd att du missade Yran förra året, både Krogstråket och Yran är verkligen sjukt, sjukt kul och hela Östersund är ju på benen. Hade varit jätteskoj om du kom hit då!
   Ja det hoppas jag också… Hoppas allt är bra i Japan =)
   Kram

Kommentera