Världens mest lättlurade, eller vad?

Jag är milt sagt ganska lättlurad, något mina vänner älskar att utnyttja och speciellt en av dem. Men idag tog jag nog priset i en följd av att det – hux flux bara! – började snöa hur mycket som helst. När jag påpekade det för en arbetskamrat sa hon, helt lugnt; ”Det är aska”. Jag trodde henne, i tre sekunder innan hon började gapskratta.

En stackar förvirrad bokbloggare kan bara försvara sig med att en väldigt stor del av tiden på jobbet de senaste två dagarna har bestått i information och mer information om vulkanutbrottet på Island, om askmoln och framförallt om inställda flygtider. Samt med den där tendensen till att vara den mest lättlurade i gänget, då.

I övrigt är jag ensam hela helgen, jobbar fre-lör-sön och det snöar. Japp, det blir bok och filt. När jag inte jobbar, vill säga.

0 reaktioner på ”Världens mest lättlurade, eller vad?

  1. Läser du It igen!?!
    Jag tänkte jag skulle skicka några böcker till, men det kostar som du vet lite pengar så du får snällt vänta en vecka till…
    Förresten hade nog jag också gått på det där med askan…ni är ju längre norrut 😉

    1. Ja, jag var tvungen att lämna tillbaka den till bibblan innan jag läst ut den, sen blev jag ställd i kö så jag har inte fått tillbaka den förrän nu.. Jo, det gör ju det och det är också därför du inte fått tillbaka resten av dina Isfolket än. Du får också vänta en vecka, jag skickar dem på fredag..
      Skönt att höra att det inte bara är jag 😉

Kommentera