Vårstädning och nytt utseende

Jag bestämde mig för att göra om bloggen lite, kanske inte så mycket just för våren – som fortfarande är långt borta här – men för att jag haft samma design väldigt länge. Samtidigt har jag gjort om bland mina menyer och håller på att skapa sidor där jag samlar recensioner och lästa böcker i läsutmaningar – både för att jag själv vill kunna gå tillbaka till det och för att sådana sidor/listor inspirerar mig hos andra bloggar. Jag hoppas det kommer kunna göra det för någon här också.

Vad tycker ni? Vad gör ett bra bloggutseende? Vad krävs för att man ska stanna och läsa inläggen? Bilder, mycket text, ”cleant” utseende, mycket länkar? Jag har funderat fram och tillbaka i några dagar och skulle gärna höra vad ni tycker.

PS. Är det något som inte verkar fungera eller ser konstigt ut, hojta gärna till!

6 reaktioner på ”Vårstädning och nytt utseende

Kommentera