Vi ska faktiskt ut idag!

Nu får det vara nog med sjukledighet. Ikväll jobbar jag, helt frisk eller inte kan ju diskuteras men jag har fått nog med skäll för den saken av min pojkvän redan. Sedan blir det sista Krogstråketkvällen, imorgon börjar Yran och jag är (nästan) helt ledig. Fem ynka timmar på fredag kväll gör att jag missar både Johnossi och Markus Krunegård men båda har jag faktiskt sett innan så det är inte världens gråtförlust, och andra höjdpunkter finns ju!

0 reaktioner på ”Vi ska faktiskt ut idag!

  1. Jag hoppas du menar att du sett Johnossi fler gånger än då vi såg dem på Ullevi, för där *såg* vi väl egentligen inte så mycket av dem…

    1. Nä, jag har faktiskt inte sett dem fler gånger men ”sett” får väl ses som en omskrivning för ”varit på deras spelning” här då 😉

Kommentera