Vilken sommar det ser ut att bli!

Jag brukar alltid tillbringa mina somrar på minst en festival och helst några konserter till, det är det bästa med sommaren (förutom att ligga på en filt i gräset och plöja deckare, that is). I år tror jag faktiskt inte tiden kommer räcka till, så mycket kommer det hända. Se bara:

5 juni – Green Day på Ullevi (vilket betyder en träff med Tella och säkert ett par dagar i Småland med släkt och vänner)

9-12 juni – Sweden Rock (där jag vill se Aerosmith, Guns’n’Roses, Billy Idol, Danzig, Dream Evil, Gary Moore och Nazareth)

28 juni-3 juli – Peace&Love (The Ark, Markus Krunegård, Amanda Jenssen, Kent, Mando Diao, John Fogerty, Lasse Lindh och Fibes Oh Fibes!.

21 juli – Muse i Stockholm! (Också möjlig träff med Nina, Tella och kanske Anna om den sistnämnda kan ta sig hit från Oslo.)

23 – 31 juli- Krogstråket och Yran hemma i Östersund (förutom Markus Krunegård, The Ark, Dream Evil och Johnossi är det också den roligaste veckan på året, med öltält på krogstråket nere vid hamnen i en och en halv vecka och med hela Östersunds befolkning på benen.)

De två veckorna runt Yran kommer också Emelie hit på besök. Jag inser lika väl som någon att jag inte kommer klara av att besöka allting (eller, jag gör det, men min stackars plånbok gör det inte) och frågan är nu bara vad. Peace&Love har varit självskrivet i ett antal år nu men allrahelst vill jag egentligen se Green Day och Muse. (Förutom Yran då, men den är ju på hemmaplan.) Risken blir att Sweden Rock och kanske P&L får skippas. Den som lever får se!

Nu när jag ändå är inne på den kommande sommaren så kan jag inte låta bli en anmärkning om vädret. I tisdags när både jag och P-M var lediga gick vi en härlig promenad på sjön i strålande vårsol, och för en gångs skull längtar till och med jag till sommaren, jag som alltid varit ett höst- och vinterbarn. Och vad är det för väder idag? Jo, snöfall och 5 minus. Tack för den.

Kommentera